Tedenski horoskop

Horoskop

za teden od 3. do 10. 12. 2018

Pred nami je eden od tistih tednov, ki bodo najverjetneje šli mirno mimo in ne bodo pustili kakega večjega vpliva. Morda glavni "dogodek" na nebu je Merkurjev obrat, zadnji letos, s tem da bo njegov vpliv, bogat z nejasnostmi, izgubljanjem stvari in težavami v komunikaciji vseh vrst, trajal še kar nekaj časa, zato moramo biti vsaj do 16. decembra še previdni. Vse počasnejši na svoji poti je tudi Uran, obrnil se bo teden dni po Novem letu, Ovni in vsi drugi kardinalni znaki pa bodo v tem času bolj kot sicer čutili notranjo nujo po akciji, kakšni takšni, ki bi jo morali narediti že zdavnaj, pa zanjo morda ni bil pravi čas ali pa so kake okoliščine govorile proti. Mudi se sicer ne, a vseeno je čas za večjo iniciativo in preboj, če bi radi, da bi do njega prišlo, le še do začetka marca, ko bo Uran prestopil v Bika in se vanj ne bo več vrnil, vsaj za čas našega življenja ne več. Sonce je v teh dneh slabo povezano z Marsom, Luna pa s Plutonom, možnosti za izbruh ali protiudarec je veliko, a tudi potencial za uporabo čezmerne sile, za kar bi nam bilo lahko kasneje žal.


horoskop oven

OVEN (od 21. 3. do 20. 4.)

Morda ne najbolj naravnost, a vaš pot gre naprej, ni se vam treba bati. Tudi če bo okoli vas zmanjkalo podpornikov in tistih, ki sledijo vaši ideji in zgledu, se boste naprej odpravili sami, tako močno boste prepričani v svoj prav. Med številnimi spoznanji, stališči in informacijami bodo tudi kake napačne ali celo podtaknjene, in ko se boste zavedli tega, jih boste zavrgli ter še drugim svetovali, naj naredijo tako, sicer bi bila lahko ogrožena vaša ali skupna misija. V srčnih zadevah je zelo verjeten obrat na bolje, morda ste zvezo v zadnjem času malo zanemarili, sedaj pa bo ponovno oživela. Za dijake in študente med Ovni je ta čas naravnost odličen za uspeh in premik naprej.


horoskop bik

BIK (od 21. 4. do 20. 5.)

V tem tednu bodo potrebni nekateri odločni koraki, če naj ne bi šlo kaj narobe, tudi za odločitve se zdi, da bodo morale biti trdne. Ker Biki nikoli niste prehitri, se vam ni treba bati, da bi naredili napake v korakih, Merkurjeve zagate pa gredo pogosto kar mimo vas. Vaši odnosi se bodo zvečjega uredili, čeprav bo kaka malenkost še vedno štrlela iz lepe podobe. Omejitve s strani drugi boste sprejeli kot samoumevne, znotraj sebe prepričani, da bo čas že prinesel svoje in boste v nekem trenutku spet na svojem. Za finančne zadeve je ta teden zelo ugoden, pa bolj za obračanje denarja in investiranje kot za zaslužek kot tak, našli boste neke zelo dobre informacije (ali pa bodo one našle vas). Le prehitri ne bodite pri delanju načrtov iz tega.


horoskop dvojček

DVOJČKA (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjev obrat ne bo pomenil časa, ko vse stoji ali ko je treba čakati, prej nasprotno. Početje drugih se vam bo ob tem zdelo logično in koristno, čeprav bi sami stvari peljali drugače. Tu se bo izrazila Dvojčkova narava, prilagodljivost in preračunljivost – tudi če ni vse v redu, se to še vedno splača. O tem, da tu in tam malo prodate svojo dušo, pa ne bomo govorili, ali ne? V službi bo veliko zahtev ali pa izzivov, možnosti za uspeh, če delujete sami. Manj prijetno bo dejstvo, da na momente ne boste vedeli, na čem ste, pa tudi 'tisti nad vami' ne bodo na boljšem, tako da zna biti kar zanimivo. V ljubezni bo precej spremenljivo, ne bo pa dolgčas, da se ne bi ravno bali ... V denarnici ne bo dosti bolje, zato bo teden pred vami vsekakor precej pester.


horoskop rak

RAK (od 21. 6. do 22. 7.)

Dve lici tega tedna lahko napišemo. Po eni strani se bo zdelo, da je vse nared za uspeh in dokončanje naloge ali projekta, po drugi strani pa bo težava prevelika odvisnost od drugih, ki bodo za stvar ali pa tudi ne. Tudi nekaj malega preobčutljivosti je videti v vašem horoskopu, vse kaže, da se boste novim razmeram sil prilagodili nekoliko težje kot drugi, kot bi si želeli, da je vse tako, kot je bilo prej. Vse vas bo motilo. K sreči vaši nadrejeni vedo, kaj je storiti, in ker vas razumejo, bo za naloge in napredek poskrbljeno. V srčnih zadevah bo na začetku tedna bolj vetrovno, a kmalu tudi bolje. V zakonu gre zadnje čase bolj zares. Pri nevezanih Rakih je možnost, da se kot strela z jasnega pojavi neka oseba, ki jo že dolgo poznate.


horoskop lev

LEV (od 23. 7. do 22. 8.)

Položaj je malo čuden, nenavaden - vse je videti, kot da uspeh samo čaka in da ste zmagovalec tudi brez boja in znoja, a ko napravite korak, se začne zapletati in morate v vsako stvar vložiti več truda, kot ste pričakovali. Lunino gibanje in Merkurjev obrat vam prinašata zastoje in dileme. Niste navajeni nihanja in obotavljanja, zato se raje pomaknite kak korak nazaj in vse dobro preverite, predvsem pa pazite, da na vaše odločitve ne bi usodno vplivala čustva. Spet enkrat se bo treba posvetiti problemom, ki jih imajo vaši bližnji in bi morali biti že zdavnaj rešeni. Morda bo treba kaj zastaviti čisto na novo. Na delovnem mestu je videti nekaj zadržanosti in ohlajene odnose ali pa boste morali delati še namesto nekoga, ki ga ne bo.


horoskop deica

DEVICA (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkurjev obrat vam bo prinesel precej dogajanja, po možnosti bolj v smeri dogovarjanja in iskanja najboljših informacij, ne toliko v smeri konkretne akcije; ta še pride. Pritisk na vašo denarnico bo v drugi polovici tedna malo popustil, lahko se boste posvetili drugim stvarem. V prvih dneh tedna se v domačih in čustvenih pogovorih držite malo bolj nazaj, zna biti, da s kako besedo nehote sprožite odziv, ki ga ne marate. Če je prišlo v zadnjem času do kakih sprememb v vašem življenju, je ta teden odličen za dobro analizo, a s tem ne pretiravajte, že konec tedna boste morali bolj razmišljati o jutri, ne pa o včeraj. V partnerstvu se bo treba obrniti ali pa vesti drugače kot doslej, potegnili se boste nazaj, dokler ne uvidite, kaj se dogaja.


horoskop tehnica

TEHTNICA (od 23. 9. do 23. 10.)

Teden se bo za vas začel z nekaj preveč sentimenta in občutljivosti. Zelo močno boste čutili, kaj je treba narediti in predvsem kaj potrebujejo drugi, a ne bo vse v vaših zmožnostih. Upoštevajte to, preden se začnete žreti ali pa obtoževati. V partnerstvu bo v prvi polovici tedna, zlasti pri rojenih v zadnjih dneh znamenja, nekaj slabe volje, potem pa se Venera premakne naprej in lahko boste zadihali. Saturn je v zadnjih tednih nekoliko oklestil vaša pričakovanja, zdaj greste lahko naprej drugače in z manj strahovi. Pri šoli, komunikaciji in potovanjih se stvari odpirajo, le malo pazite še na Merkurja. Za študente med Tehtnicami je to lahko odličen in uspešen čas.


horoskop škorpijon

ŠKORPIJON (od 24. 10. do 22. 11.)

Ne glede na nekaj težavnih konstelacij tega tedna boste zelo močni v svojem sedlu, ne bo vas mogoče sklatiti. Tudi če bo kaj videti težko ali celo neizvedljivo, poslušajte samo svoj notranji glas, in če se ne javi z opozorilom, se izziva mirno lotite, šlo vam bo. Navzven niti ne boste delovali napeto, a boste vseeno vsak trenutek pripravljeni na reakcijo. To je za vas odličen način, saj se vam sicer lahko premerijo nepotrebne napake zaradi pomanjkanja koncentracije. Pri denarju se zanesite nase, pazite pa, da se v poslovanje ne vmešajo čustva in tudi ljubezen ne. Pri poslih bo vse videti lepše, kot je v resnici, a vas to ne more zmotiti.


horoskop strelec

STRELEC (od 23. 11. do 21. 12.)

Sonce in Jupiter družno delujeta v dobri smeri za vas in prav čudno bo videti, da ste ne glede na to kar nezadovoljni, ko gledate okrog sebe. So pričakovanja prevelika? Tudi do pretiravanja in nihanja lahko pride, namesto da bi spoznali, da so tedni rezerviranosti, v katerih ni bilo čisto jasno, ali se bo vse izteklo dobro ali ne, več ali manj mimo in lahko mirno gledate naprej. Kmalu se v vaše znamenje preseli še Merkur, prinesel bo še več svežine in veliko več možnosti. Morebitne skrite ljubezni dobro zaščitite pred radovednimi očmi, predvsem pa jih užijte z veliko žlico, kmalu bo manj časa za to. V financah se boste soočili z nekim pravnim ali


horoskop kozorog

KOZOROG (od 22. 12. do 20.1.)

V tem tednu vas bo motilo, da drugi ne kažejo volje do držanja koraka z vami, ki veste, kaj je treba narediti. Pa še njihova občutljivost vas bo motila pa tisoč razlogov, zakaj nekdo nečesa ne more. Odločili se boste tako kot vedno: "vse sam". Čisto mogoče je, da vas bodo drugi pustili iti naprej, sami pa počakali na rezultate. Bolje bi bilo, če bi tudi vi zmogli malo prilagoditve, saj 'več oči več vidi'. Nasploh pa bi temu tednu lahko rekli "čas, ko bo šlo bolj polagoma ali pa ko se je bolje malo umakniti". V ljubezni nekaj nepotrebnega prepiha, ki pa ne bo dolgo trajal, Venera se umika iz slabih povezav. Notranja težnja po 'doseči nekaj' bo zelo velika, ne delajte pa si iz tega pričakovanj, saj ni vse odvisno samo od vas


horoskop vodnar

VODNAR (od 21. 1. do 18. 2.)

Na prvi pogled so ta čas na nebu odlične možnosti za vas, kljub vsemu pa bo šlo vse bolj na trdo, vprašali se boste, ali je še kje kaka ovira, da bi se vam postavila na pot ... Gre pravzaprav za skušnjavo vaše trdnosti in sposobnosti, ni treba pogrniti že ob prestopanju čisto prvega kamna ... Če se stvari ne bodo odvijale tako, kot ste si bili zamislili vi, boste v precepu, kaj narediti. Slaba varianta je ta, da dvignete nos in prekinete kak odnos, še slabša pa ta, da začnete razmišljati v smeri, da vam kdo deluje za hrbtom oziroma s skritimi nameni. To kaže na nezmožnost realnega pogleda na zadeve, v tem pa Vodnarji nikoli niste bili močni. Kot da bi vedno moralo vse biti po vašem … Še posebej bodite ta teden previdni s financami, zdaj pa planeti res niso na vaši strani, kar se tega tiče.


horoskop riba

RIBI (od 19. 2. do 20. 3.)

Informacije, ki jih prejemate, bodo prinašale nujno ukrepanje ali pritisk, vi pa se boste vedli, kot da se vas to ne tiče oziroma kot da se bo vse dobro izteklo ne glede na okoliščine. Marsikdo vas bo čudno gledal, kot bi prihajali z drugega sveta, a po drugi strani se vam bo vse spet enkrat izteklo. Ukaze in navodila od zgoraj bi bilo dobro malo preveriti, ne pa skočiti na prvo besedo. V kaki situaciji navdušenje ne bo dovolj, da bi se dosegel rezultat. Je pa zato ta čas Mars na vaši strani, le korake je treba dobro prešteti. V ljubezni bo na začetku tedna veliko slabega, sumi, napetosti, morda nezadovoljstvo, a že sredi tedna se bo stanje dosti popravilo, nekaj boste izvedeli, kar vas bo pomirilo.


PREMIKI V TEM TEDNU

Sonce bo prišlo od 10°42 do 17°49 Strelca.
Merkur se bo ta teden (v četrtek) obrnil direktno, zato se bo vrtel samo na zadnjih stopinjah Škorpijona in teden zaključil na 28°01 Škorpijona.
Venera bo ta teden prišla od 0°08 do 4°32 Škorpijona.
Mars bo prišel bo od 10°14 do 15°17 Rib.
Jupiter bo šel ta teden od 5°26 do 6°59 Strelca.
Saturn se bo premaknil naprej od 8°02 do 8°48 Kozoroga.
Uran bo ta teden retrogradno prišel od 29°06 do 28°55 Ovna.
Neptun se bo ta teden počasi pomikal naprej, le od 13°42 do 13°45 Rib.
Pluton bo šel po Kozorogu od 19°41 do 19°53.

Luna bo 3. 12. vstopila v Škorpijona, 6. 12. v Strelca in 8. 12. v Kozoroga.
Mlaj bo na nebu v petek, 7. 12., ob 8.20 na 15°07 Strelca.

Avtor: Bern Jurečič
Kontaktirajte nas

Društvo Dvojna mavrica
Lavrica

Telefon: 0386 30 337559
E-mail: narocilo@dvojnamavrica.si

slika za captcha